Nazad

Osiguraj svoje mjesto u Zadru 2022.

Aesthetic Dental Moment 2022. – [SAVE THE DATE]
U trenutku kada se svjetla predavačke bine ugase i Cinestar dvorane isprazne već kreću pripreme za sljedeći Aesthetic Dental Moment. Godina dana se možda čini kao dug period za pripremu kongresa, naročito kada je događaj u pitanju toliko uigran, poznat i omiljen među svojom publikom kao što je ADM.
Cilj svakog novog izdanja kongresa je iznenaditi i dovesti relevantna imena iz našeg profesionalnog svijeta, koja promiču izvrsnost i beskompromisnu kvalitetu u kliničkom radu – upravo ono što ADM i Hrvatsko društvo estetske dentalne medicine promiču. I da…moramo Vam priznati, već sada smo uspjeli!!! Line up predavača jest takav da ulazimo u konkurenciju sa bilo kojim svjetskim kongresom, a Vi svi koji ovo čitate imate privilegiju doći u Zadar i biti dio ovog spektakla.
Zadržali smo formulu koja je svima vama i nama draga – mjesto događanja je naš predivni Zadar, vrijeme početak svibnja, a line-up predavača uključuje domaća i međunarodna imena čija predavanja i radionice nećete nikako htjeti propustiti. Svakim izdanjem ADM-a nastojimo pružiti još bolje iskustvo učenja od najboljih! Ne manje važan je društveni program koji će, povratkom u epidemiološki prihvatljivije razdoblje, nadoknaditi propušteno.
Save the date – 6.-7. svibnja 2022. Zadar!
Pratite nas na Facebooku te već od sutra imajte sneak-peek informacije o predavačima, radionicima i popratnim zbivanjima.
Vidimo se u Zadru!
HDEDM team 🙂 Amir Ćatić, Marijo Rezo, Joško Viskić, Bruno Jakovčić, Nikša Dulčić i Dominik Pleše.

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali funkcionalnost naše web stranice i vašeg korisničkog iskustva. Kolačići